BZHR ka zyren e vet te perhershme ne Tirane te plotesuar me te gjitha paisjet e nevojshme.
Ne zyren ekzekutive eshte i punesuar drejtori ekzekutiv me kohe te plote, nje financier dhe specialist si dhe bashkepuntore ne 23 zona te vendit.
Ka te hapur llogari te veten ne banke dhe eshte e regjistruar ne organet tatimore (NIPT).