Aktivitetet

BZHR dhe BORTHAR-IRELAND sigurojne meshqera barsa te races Holshtein per familjet fermere ne nevoje te zonave rurale te Peqinit dhe Laçit

Në kuadër të Marëveshjes  së Bashkëpunimit midis Fondacionit Bothar dhe Qendrës ‘Blegtoria dhe Zhvillimi Rural” (BZHR), në datën 15  Nëntor 2019,  u importuan  nga Irlanda 34  krerë mëshqera barsa të racës holshtein.   Me këto  mëshqera u mbështetën 34 familje fermere në nevojë  në zonën  e Laçit dhe të Peqinit.  
Mëshqerat janë nën monitorimin e […]

December 10th, 2019|Aktivitetet|

BZHR dhe BSHF organizojne Forumin Europian te Races se Lopeve Xhersej ne Shqiperi.

October 15th, 2018|Aktivitetet|

Vizitë e përfaqësuesve të Fondacionit “BOTHAR” në Shqipëri

October 8th, 2018|Aktivitetet|

BZHR Organizoi FORUMIN “Bujqësia detyrim dhe përgjegjësi për pushtetin vendor”

Qendra “Blegtoria dhe Zhvillimi Rural” (BZHR) – Tiranë, në datën 12 Shtator organizoi  në Lushnje një Forum në kuadër të Projektit “Bujqësia – Detyrim dhe Përgjegjësi e Pushtetit Vendor”, i cili ishte pjese e aktiviteteve te projektit  i cili u zbatua  ne Bashkite Lushnje, Kuçove dhe Belsh me mbështetjen e Programit Lëviz Albania.
Forumi kishte […]

October 3rd, 2017|Aktivitetet|

BZHR organizoi PANAIRIN “Per promovimin e produkteve te qumeshtit” ne Valbone, Tropoje

Ne daten 15 Tetor 2016, Qendra “Blegtoria dhe Zhvillimi Rural” (BZHR) organizoi nje PANAIR “Per promovimin dhe tregetimin e produkteve te qumeshtit te menaxhuara nga grate fermere’.

Ky aktivitet u krye ne kuader te projektit ” Mbeshtetje per grate fermere ne nevoje te Lugines se Valbones”. Fjala e hapjes u mbajt nga perfaqesuesi i BZHR-se  […]

October 11th, 2016|Aktivitetet|

Ftuja barsa te racave Sana dhe Alpine nga Bothar Ireland per familjet ne nevoje ne Shqiperi.

February 3rd, 2016|Aktivitetet|

Nenshkruhet Marreveshja per Zbatimin e Projektit me Dhi Alpine ne Ndihme te Familjeve te Varfera ne Shqiperi

February 3rd, 2016|Aktivitetet|

Marreveshje midis Qendres “Blegtoria dhe Zhvillimi Rural” dhe Bothar-Irlande

May 29th, 2015|Aktivitetet|

Takim Vjetor i Rrjetit Kunder Varferise ne Shqiperi

March 30th, 2015|Aktivitetet|

Filloi projekti per kryerjen e analizave te qumeshtit ne fermat e vogla

March 30th, 2015|Aktivitetet|