adelina

About Adelina Mehmetaj

adelina@bzhr

Ruajtja e Biodiversitetit nëpërmjet rritjes së ndërgjegjësimit të komunitetit dhe kapaciteteve në mbarështimin e dhisë autoktone të “Capore e Dragobisë”

July 18th, 2020|Projektet Aktive|

BZHR dhe BORTHAR-IRELAND sigurojne meshqera barsa te races Holshtein per familjet fermere ne nevoje te zonave rurale te Peqinit dhe Laçit

Në kuadër të Marëveshjes  së Bashkëpunimit midis Fondacionit Bothar dhe Qendrës ‘Blegtoria dhe Zhvillimi Rural” (BZHR), në datën 15  Nëntor 2019,  u importuan  nga Irlanda 34  krerë mëshqera barsa të racës holshtein.   Me këto  mëshqera u mbështetën 34 familje fermere në nevojë  në zonën  e Laçit dhe të Peqinit.  
Mëshqerat janë nën monitorimin e […]

December 10th, 2019|Aktivitetet|

BZHR dhe BSHF organizojne Forumin Europian te Races se Lopeve Xhersej ne Shqiperi.

October 15th, 2018|Aktivitetet|

Vizitë e përfaqësuesve të Fondacionit “BOTHAR” në Shqipëri

October 8th, 2018|Aktivitetet|

Bujqesia – detyrim dhe pergjegjesi per pushtetin vendor.

November 6th, 2017|Projektet Aktive|

BZHR Organizoi FORUMIN “Bujqësia detyrim dhe përgjegjësi për pushtetin vendor”

Qendra “Blegtoria dhe Zhvillimi Rural” (BZHR) – Tiranë, në datën 12 Shtator organizoi  në Lushnje një Forum në kuadër të Projektit “Bujqësia – Detyrim dhe Përgjegjësi e Pushtetit Vendor”, i cili ishte pjese e aktiviteteve te projektit  i cili u zbatua  ne Bashkite Lushnje, Kuçove dhe Belsh me mbështetjen e Programit Lëviz Albania.
Forumi kishte […]

October 3rd, 2017|Aktivitetet|

BZHR organizoi PANAIRIN “Per promovimin e produkteve te qumeshtit” ne Valbone, Tropoje

Ne daten 15 Tetor 2016, Qendra “Blegtoria dhe Zhvillimi Rural” (BZHR) organizoi nje PANAIR “Per promovimin dhe tregetimin e produkteve te qumeshtit te menaxhuara nga grate fermere’.

Ky aktivitet u krye ne kuader te projektit ” Mbeshtetje per grate fermere ne nevoje te Lugines se Valbones”. Fjala e hapjes u mbajt nga perfaqesuesi i BZHR-se  […]

October 11th, 2016|Aktivitetet|

Mbeshtetje per grupin e grave fermere ne nevoje e te pafavorizuara ne zonen rurale te Kurbinit

March 25th, 2016|Projekte Historike|

Projekti i gjedhit per familjet e varfra ne komunen Murtino

March 16th, 2016|Projekte Historike|

Projekti i gjedhit për rajonin malor të Tetovës, Maqedoni

March 16th, 2016|Projekte Historike|