Aktivitetet

BZHR dhe BSHF organizojne Forumin Europian te Races se Lopeve Xhersej ne Shqiperi.

tetor 15th, 2018|Aktivitetet|

Vizitë e përfaqësuesve të Fondacionit “BOTHAR” në Shqipëri

tetor 8th, 2018|Aktivitetet|

BZHR Organizoi FORUMIN “Bujqësia detyrim dhe përgjegjësi për pushtetin vendor”

Qendra “Blegtoria dhe Zhvillimi Rural” (BZHR) – Tiranë, në datën 12 Shtator organizoi  në Lushnje një Forum në kuadër të Projektit “Bujqësia – Detyrim dhe Përgjegjësi e Pushtetit Vendor”.  Forumi ishte pjese e aktiviteteve te projektit  i cili po zbatohet  ne Bashkite Lushnje, Kuçove dhe Belsh me mbështetjen e Programit Lëviz Albania. Forumi kishte […]

tetor 3rd, 2017|Aktivitetet|

BZHR organizoi PANAIRIN “Per promovimin e produkteve te qumeshtit” ne Valbone, Tropoje

Ne daten 15 Tetor 2016, Qendra “Blegtoria dhe Zhvillimi Rural” (BZHR) organizoi nje PANAIR “Per promovimin dhe tregetimin e produkteve te qumeshtit te menaxhuara nga grate fermere’.

Ky aktivitet u krye ne kuader te projektit ” Mbeshtetje per grate fermere ne nevoje te Lugines se Valbones”. Fjala e hapjes u mbajt nga perfaqesuesi i BZHR-se  […]

tetor 11th, 2016|Aktivitetet|

Ftuja barsa te racave Sana dhe Alpine nga Bothar Ireland per familjet ne nevoje ne Shqiperi.

shkurt 3rd, 2016|Aktivitetet|

Nenshkruhet Marreveshja per Zbatimin e Projektit me Dhi Alpine ne Ndihme te Familjeve te Varfera ne Shqiperi

shkurt 3rd, 2016|Aktivitetet|

Marreveshje midis Qendres “Blegtoria dhe Zhvillimi Rural” dhe Bothar-Irlande

maj 29th, 2015|Aktivitetet|

Takim Vjetor i Rrjetit Kunder Varferise ne Shqiperi

mars 30th, 2015|Aktivitetet|

Filloi projekti per kryerjen e analizave te qumeshtit ne fermat e vogla

mars 30th, 2015|Aktivitetet|

Perfundoi vezhgimi per projektin Mbeshtetje per zhvillimin e fermave te vogla te qumeshtit ne zonat fushore te Shqiperise

mars 18th, 2015|Aktivitetet|